бърз ефект срещу киселини GASTROTUSS

Стрес, ангажименти, работа, деца, личен живот – в днешно време ежедневието става все по – забързано и в него балансираното хранене е трудно 

Сутрин всеки е склонен да пропусне закуската или да хапне нещо на крак, докато бърза да се приготви за работа, но специалистите, казват, че това е най-важното хранене за деня, защото подготвя и носи енергия на тялото през целия ден. Може да съчетаете плодове, фибри и чаша топла вода с лимон. 

Gastrotuss - саше при киселини
Спрете киселините с GASTROTUSS саше

Хидратацията е най-жизненоважната предпоставка организма да е здрав

Тялото се изчиства от токсини чрез водата и затова препоръчваме да носите бутилка вода със себе си навсякъде. Консумирането на храни, богати на микронутриенти, витамини и фитохимикали (които в същото време са нискокалорични) снабдява тялото с хранителните вещества, от които то се нуждае за достигане на оптимално здраве и предпазване от болести. 

Балансираното хранене трябва да бъде като начин на живот. То не е диета, както си мислят повечето хора и го свързват с хранителен режим за отслабване. Но всяко отиване в една крайна посока, после е последвано от отиване в друга. Затова балансираното хранене е здравословно хранене, но не в крайности, а набавяне на всичко  необходимо за организма и хапване в умерени дози от всичко по малко.

Когато почувстваме тежест или дискомфорт е добре да носим със себе си удобната опаковка на GASTROTUSS саше

Киселините и рефлуксът остават в миналото с GASTROTUSS
GASTROTUSS – бърз ефект срещу киселини

 

 

✅Рефлуксът е едно от най-често срещаните стомашно-чревни нарушения. Всеки човек е получавал рефлукс и е изпитвал симптомите му, поне веднъж в живота си.

✅Наднорменото тегло също е проблем, свързаните с него чести преяждания, хранене късно вечер преди лягане, консумацията на мазни или пикантни храни, са все предпоставки за появата на рефлукс. 

⚠️Спиране на тютюнопушенето, и избягването прекомерната консумация на алкохол също са от препоръките за превенция от рефлукс.

✅При киселини и рефлукс, специалистите препоръчват, GASTROTUSS:

👉Механична бариера (спира връщането на стомашното съдържимо към хранопровода)

👉Премахва газовете и напрежението в стомаха

👉Подпомага процесите на реепителизация на стомашната лигавица

GASTROTUSS е винаги с нас, за да се наслаждаваме на любимата си храната, където и  да сме! 

2️⃣ Удобна опаковка

3️⃣ Приятен вкус

▫️GASTROTUSS е медицинско изделие 

Можете да прочетете повече за киселините

 

 

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *