Gastrotuss с бърз ефект

Днес ви представяме едно интервю на Константина Живова – журналист и инфлуенсър и Д-р. Милена Александрова – Специалист Гастроентеролог. Темата е “Забързаното ежедневие и начина на хранене на хората днес“.

Как се хранят младите хора днес?

Младите хора и хората на средна възраст са социално активни и ежедневието им е наистина много забързано, което дава резултат в промяна на броя на храненията и вида на храната, която приемат. Това неминуемо води до симптоми и неразположения в стомашно-чревния тракт, което влошава качеството на живот. Необходимо е да се приема по-малко количество храна, почти през целия ден.

Какво да променим, ако имаме оплаквания като дискомфорт, киселини, рефлукс?

При оплаквания е важно пациентите да променят начина си на хранене – прием на храна от 3 до 5 пъти дневно в малки количества, да не се приема храна непосредствено преди лягане, трябва да са изминали поне 3 часа от последното хранене преди съня, да се спи на по-висока възглавница.

хранене- gastrotuss
Какви храни да не приемаме

Какви храни да избягваме?

Вида на храната има особено значение – алкохол, тютюнопушене, кафе на гладно, мазни и  пържени храни, консервирани храни, колбасите влияят по особен начина на киселинността на стомаха и предизвикват рефлукс. При хора с оплаквания е добре храната да е преминала термична обработка. Суровата храна дразни лигавицата и не се препоръчва да се консумира при чести неразположения.

Храни които предизвикват рефлукс

Спира киселините и рефлукса – GASTROTUSS

Как да се справим с тези оплаквания?

В моята практика имам много добра обратна връзка за GASTROTUSS от пациенти, страдащи от всичко изброено. Предлага се на пазара в две форми бутилка от 500 мл. и удобна опаковка от 20 бр. сашета х 20 мл. Това е един от малкото продукти на пазара, които могат да се прилагат във всички възрасти. От новородени, като а тях има специална форма на GASTROTUSS baby, предназначена именно за най-малките пациенти до пациенти в дълбока старческа възраст.  Може да се използва от деца, бременни жени,кърмачки, пациенти с придружаващи заболявания и др. Няма пациенти, които да имат противопоказания за употреба на GASTROTUSS.
GASTROTUSS е с много добър профил на безопасност. GASTROTUSS действа локално, има механично действие и се приема след хранене, за да се предотврати рефлукаса. 

Кога може да се каже, че имаме рефлукс, кога се появява?

При преяждане, при прекомерни физически активности, при затлъстяване, при хранене малко преди нощния сън, стрес и др. се получава т. нар рефлукс – изразява се в кашлица, киселини, усещане за чуждо тяло или невъзможност за преглъщане на храна.

Как действа GASTROTUSS?

GASTROTUSS създава тапа на връзката между хранопровода и стомаха, съответно каквото е в стомаха остава там и не се връжда по хранопровода.
GASTROTUSS предотвратява неразположенията като парене зад гърдите, чести оригвания, болки.

GASTROTUSS е медицинско изделие

📍Прочетете повече за  киселините

GASTROTUSS - помага при киселини и рефлукс

БЪРЗ ефекст срещу киселини – GASTROTUSS

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *